Görög Zita megmutatta ritkán látott 16 éves lányát - Tiszta édesanyja

Görög Zita megmutatta ritkán látott 16 éves lányát - Tiszta édesanyja

Hosszú idő után először osztott meg tartalmat a ritkán látott lányáról Görög Zita. Lotti olyan gyönyörű, mint az édesanyja.

Görög Zita a munkája mellett igyekszik a lehető legtöbb időt fordítani a gyermekeire, így gyakran el is utaznak világot látni, hogy kicsit kiszakadjanak a szürke hétköznapokból. Bár a modellnek három gyereke is van, nem gyakran oszt meg velük közös tartalmakat, ugyanis óvja a magánéletét. Seres Attila koreográfustól 2007-ben született meg a legnagyobb fia, Milán, majd 2008-ban a Lotti nevet kapó lányuk. Később azonban tönkrement a kapcsolatuk, így 2018-ban már Laczkó Zsolt futballistának szült még egy kisfiút, Timont.
Pár évvel ezelőtt Zita így nyilatkozott az esetleges negyedik gyermekről:

– Háromgyerekes anyuka vagyok, egy nő szerintem pontosan tudja, hol érnek véget a határai. A jó pillanatok mellett sok a teendő és az aggodalom. Azon felül, hogy az édesanyjuk vagyok, emellett titkárnő, sofőr, takarítónő, séf... Bátorítani, támogatni kell őket, elindítani az életben. Ez nagy feladat. Már nem tudok több felé koncentrálni – jelentette ki határozottan.
Az édesanya a minap a lánya fellépését nézte meg élőben, mert mint kiderült, rendkívül tehetséges táncos. A 16 éves Lottiról egy videót is közzétett az Instagram-oldalán, ezzel megmutatva a tánctudását. A tinédzser le sem tagadhatná, hogy ki az édesanyja, hiszen megszólalásig hasonlít a modellre, barna haja, barna szemét, barna haját és természetesen szép arcát is az édesanyjától örökölte.

A torkomban dobogott a szívem, úgy izgultam érte. A versenyekhez, fellépésekhez már hozzászokott, de most felnőtt, profi táncosokkal dolgoztak
– írta a felvételhez Zita.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap