Ilyen nincs! Ő nyerte meg a hatoslottó közel 2 milliárd forintos főnyereményét - Elhiszed?

Ilyen nincs! Ő nyerte meg a hatoslottó közel 2 milliárd forintos főnyereményét - Elhiszed?

A 2024. június 2-án megtartott sorsoláson elvitték a Hatoslottó főnyereményét, azaz 1,944 milliárd forintot. Mindössze egyetlen telitalálatos szelvény volt - a szerencsés játékosról egyelőre annyit tudni, hogy a szelvényén a 6, 18, 24, 33, 39, 43 számokat jelölte be.
A szerencsés játékos kilétét természetesen homály fedi, egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy a 6, 18, 24, 33, 39, 43 számokat játszotta meg. Egyedüli nyertesként igen szép summát, 1 944 759 035 forintot vihet haza, amennyiben 90 napon belül jelentkezik a nyereményért.
A sorsolás természetesen ezúttal is közjegyző jelenléte mellett történt, a két műsorvezető, Király Virág Anita és Pártos Viktor húzták ki a szerencsés számsort, azaz fortuna mellett a két szerencsés játékos imába foglalhatja a műsorvezetők kezét is. A szerencseszámsor tehát, emelkedő számsorrendben a következők voltak:

6, 18, 24, 33, 39, 43.

A giganyeremények kapcsán nemrég azt is megnéztük, hogy a korábbi lottómilliárdosok milyen számokkal ütötték meg a főnyereményt. Nos, minden egy irányba mutat: rendszert keresni fölösleges, az archív adatokból az derült ki, hogy teljesen esetleges, milyen intervallumba esnek a milliárdokat érő számok - erről itt olvashatsz részletesen. A halmozódás tehát ismét újraindul a hatoslottón, így a 23. heti sorsoláson majd 111 millió forint keresi gazdáját a Hatoslottón.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap