Lebukott forgatás közben! Babát vár a TV2 sztárja - Gratulálunk ❤️

Lebukott forgatás közben! Babát vár a TV2 sztárja - Gratulálunk ❤️

Már javában forog a Kincsvadászok új évada, amelynek Till Attila a műsorvezetője. A tévés elárulta, hogy az egyik szakértő babát vár.
Till Attila nemrég bejelentette, hogy a sikeres első évad után folytatódik a Kincsvadászok című műtárgykereskedő show, amelybe olyan embereket keresnek, akiknek van otthon bármiféle régisége, antik tárgya, amit szívesen elvinnének magukkal. Lehet az egy, a padláson lapuló kincs, vagy megörökölt, retró bútorok... mindenféle tárgyakra kíváncsiak a gyűjtők. A műsor öt műkereskedője az első szériában Nagyházi Lőrinc, Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Molnár Viktor és a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás voltak, míg a szakértők Megyesi Balázs és Kelen Anna.
Utóbbin azonban az előző évad óta valami nagyon megváltozott. Till Attila rántotta le a leplet arról, hogy Anna babát vár, ráadásul hamarosan rákanyarodik a célegyenesre. A gyönyörű művészettörténész ugyanis augusztus végére van kiírva, így éppen csak tudta vállalni az újabb felkérést. Elmondása szerint, ha júliusban kezdtek volna forgatni, már nemigen tudott volna helytállni. Tilla a közösségi oldalán faggatta ki a várandós szakértőt, aki hatalmas terhespocakkal dolgozik.

– Ez a második terhességed? – kérdezte Annát, aki igennel felelt.
– Akkor az ember ilyenkor már rutinos? – érdeklődött a műsorvezető.
– Te kérdezed, akinek három gyereke van? – nevetett a szakértő.
– De nem én szültem őket... Nálad az apuka bemegy majd? – érdeklődött Tilla.
– Mindenképpen – árulta el Anna, aki a baba nevét egyelőre nem osztotta meg.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap