Magyar Péter megmutatta a két kisfiát- Atyaég ilyen cuki gyerekeket még nem láttál!A képek elárulják, mennyire hasonlítanak a gyerekek az apjukra!

Magyar Péter megmutatta a két kisfiát- Atyaég ilyen cuki gyerekeket még nem láttál!A képek elárulják, mennyire hasonlítanak a gyerekek az apjukra!

Sűrű Napok Magyar Péter Életében

Magyar Péter az elmúlt időszakban rendkívül elfoglalt volt. A választások után sem pihent, hanem szinte azonnal Brüsszelbe utazott.

Közösségi oldalán így számolt be erről: “Brüsszelben megbeszéléseket folytatok az Európai Parlament elnökével, néppárti vezetőkkel, részt veszek a néppárti frakció ülésén és találkozom a nemzetközi sajtó képviselőivel.”
Majd hozzátette: “A néppárti frakció 97%-os támogatással felvette a TISZA Párt képviselőit Európa legerősebb politikai csoportjába. Ahogy a felszólalásomban elmondtam, ez egy különleges pillanat hazánk és a Néppárt számára is. Külön örülök annak, hogy a döntésre az Európai Parlament azon épületében került sor, amelyet Antall József magyar miniszterelnökről neveztek el.”

A választások után derült fény arra is, hogy Magyar Péter szakított kedvesével, Vogel Evelinnel. A szakítást rejtélyesen jelentette be a politikus: ha érdekel, ide kattintva láthatod. Nem sokkal később egy közeli ismerős részletezte a szakítás okait: ha érdekel, ide kattintva megnézheted.
Magyar Péter most jutott el oda, hogy kicsit lazíthatott a feszített tempón, és volt ideje kikapcsolódni. Fiaival még a német-magyar meccset is megnézték Stuttgartban.

Varga Judit és Magyar Péter 2006 és 2023 között éltek házasságban, és három gyermekük született: Levente, Lóránt és Miklós. Magyar Péter most a két kisebb gyermeket vitte el a meccsre: itt láthatod, mennyire hasonlít a két fiú az apjukra.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap