Most először jelent meg álomszép párjával a Nagy Ő - Nem fogod elhinnni ki ő...ÍME a fotó

Most először jelent meg álomszép párjával a Nagy Ő - Nem fogod elhinnni ki ő...ÍME a fotó

Sportos, jóképű, jószívű férfi, a szerelem mégsem akart az ajtaján kopogtatni. Tóth Dávidról van szó, aki korábban Nagy Ő-ként kereste az igazit, aki évekkel később, most toppant az életébe.
Tóth Dávidra a kajakrajongók a 2000-es évek elején figyeltek fel, s az élsportolói karrier után sem tűnt el a nyilvánosság elől: az elmúlt években több showműsorban feltűnt, 2021-ben egyenesen Nagy Ő-ként kereste a párját. Nemcsak, hogy akkor nem találta meg élete szerelmét, de utána évekig nem volt komoly kapcsolata. Egészen mostanáig.
Tóth Dávid 2021-ben Nagy Ő szerepébe bújva kereste a szerelmet, ami csak évekkel később talált rá (Fotó: TV2) Megmutatta új kedvesét a Nagy Ő
A 39 éves sportoló mindig is diszkrét volt a magánéletét illetően, de amennyire tudni lehetett, nem is volt komoly párkapcsolat az életében az elmúlt években, amit megmutathatott volna a nyilvánosságnak. A napokban viszont egy mozipremierre volt hivatalos, ahová plusz egy főként egy csinos, fekete hajú hölgyet vitt, a gyengédség, amivel egymással átkarolják, egyértelművé tette a köztük lévő kapcsolatot.
Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap