Most jött a hír Magyar Péterről - Csak ezt ne!

Most jött a hír Magyar Péterről - Csak ezt ne!

Friss bejegyzést publikált hivatalos Facebook-oldalára Magyar Péter. A TISZA Párt alelnöke követőihez intézett pár igen személyes hangvételű sort:

Az utóbbi napokban Orbán Viktor Brüsszelben, Gyurcsány Ferenc pedig itthon kezdett újabb ámokfutásba.
Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe menve ismét egyedül maradt az uniós csúcson és úgy tűnik a Fidesz európai parlamenti képviselőivel sem akar senki együtt dolgozni Brüsszelben. A hagyományoktól eltérően az Európai Bizottság elnöke sem jön Budapestre a magyar uniós elnökség kezdetén és az Európai Parlament sem fogadja a magyar miniszterelnököt.

Eközben Gyurcsány Ferenc ahelyett, hogy elismerte volna a felelősségét a magyar ellenzék túszul ejtésében és az orbáni kétharmadokban, inkább a magyar választók június 9-i világos döntését támadta és egyértelművé tette, hogy jelenlétével 2026-ban is segíteni kívánja Orbán Viktor hatalomban tartását.
A fentiek alapján kiderült, hogy a TISZA Pártnak történelmi felelőssége van abban, hogy éljen az egyértelmű választói felhatalmazással és a szükséges munkát elvégezve, mielőbb készen álljon arra, hogy hazánkat visszavezesse az európai fősodorba és itthon olyan alternatívát kínáljon minden magyar ember számára, amellyel képesek leszünk visszavenni a hazánkat és békés, modern, európai és élhető Magyarországot építeni.

A visszaszámlálás és a maraton futás elkezdődött, a munka folyik. Higgadtság, erő, kitartás, önbizalom, hit. Ezekre mind szükségünk lesz. Számíthattok ránk és mi is számítunk rátok.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap