Most jött a hír Magyar Péterről

Most jött a hír Magyar Péterről

Friss bejegyzést publikált hivatalos Facebook-oldalára Magyar Péter. A TISZA Párt alelnöke követőihez intézett pár igen személyes hangvételű sort, melyben ismét reagált a péntek hajnalban történt eseményekre is.
Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen bulizott, mikor verekedésbe keveredett. A politikus a történtek után is kifejtette álláspontját, miszerint csapdába csalták, azonban ma ismét posztolt közösségi oldalára.

Ahogy többször írtam, ember vagyok és ezért én is hibázom
– olvasható a posztban.

„Tudom azt, hogy igazán nagy eredményeket csak csapatban, egymást tisztelve, összekapaszkodva lehet elérni. Tudom, hogy óriási a felelősségem abban, hogy ez a fantasztikus közösség milyen irányba halad és mit tud majd elérni. A magam részéről annyit tudok ígérni, hogy a jövőben még többet dolgozva, minden energiámat ennek az ügynek szentelve fogom élni az életemet és minden lépésemet a fentiek tudatában fogom meglépni. Hogy ez mire lesz elég, azt a magyar emberek és a Jóisten eldönti” – írja záró mondataiban a TISZA Párt alelnöke, végül egy idézettel zárja le a bejegyzést:
Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap