Összeomlottunk! Bejelentették, 10 év után válik feleségétől a magyar sztár

Összeomlottunk! Bejelentették, 10 év után válik feleségétől a magyar sztár

Hétvégén az interneten röppent fel a híre annak, hogy Kunu Márió és felesége, Alexandra házassága veszélybe került, ugyanis az énekes közösségi oldalán vasárnap egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban egy meglehetősen sokatmondó képernyőkép jelent meg egy beszélgetésről, amit az előadó egy másik nővel folytatott. A fotót vélhetően véletlenül posztolta Márió, és hamar törlésre is került, ám a rajongói nagy része ennek ellenére is látta.
A sok találgatás után az énekes felesége, Kunu Alexandra színt vallott az Instagram-oldalán, és megerősítette a sejtéseket, miszerint a kapcsolatuk véget ért.

„Sziasztok. Nagyon sok üzenetet kaptam, így úgy érzem már reagálnom kell. Márióval úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk az életünket tovább, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekünk ebből semmit ne érezzen meg. Igyekszünk megtartani a jó kapcsolatot a kisfiunk miatt.
10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig.

Kérem a sok rosszindulatú embert ne rólunk pletykáljon, mivel már nem vagyunk együtt; mindenki »azt csinál amit akar« ” – írta az Instagram-történetben Alexandra, mely ide kattintva érhető el kedd délutánig.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap