Tragédia! Sajnálattal és mély megrendüléssel közöljük, hogy az osztálykiránduláson történtek után, meghalt egy 13 éves komáromi fiú

Tragédia! Sajnálattal és mély megrendüléssel közöljük, hogy az osztálykiránduláson történtek után, meghalt egy 13 éves komáromi fiú

Tragédiával végződött egy iskolai kirándulás. Néhány nappal ezelőtt egy komáromi szabadidőparkban járt egy osztály, ahol néhány gyerek azt játszotta a mély vízben, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni.
A 13 éves Áron percekig nem jött fel, ezért az osztálytársak megijedtek, és segítséget hívtak. A fiúhoz először az úszómester ért oda, és elkezdték az újraélesztést, majd a mentősök is megérkeztek.

A gyermek napokkal később a kórházban hunyt el. Az édesanya értetlenül áll a történtek mögött, nem érti, hogy a fia mit keresett a medencében, ugyanis elmondása szerint Áron nem tudott úszni.

– Igazából 22 óra magasságában jött ki az orvos és közölte, hogy Áron elment. Nagyjából ott omlott össze a világ

– kezdte megtörten az RTL Híradónak a fiú édesanyja.
A gyászoló anyuka azt mondta, hogy a fia egy pörgős és barátságos gyerek volt, aki izgatottan várta az iskolai kirándulást. A nő úgy tudja, hogy a fia egy 2 méteres medencében volt a társaival, ám úszni nem tudott.

A kórházban kiderült az is, hogy Áron makkegészséges volt, szóval nem játszott közre betegség abban, hogy a tragédia bekövetkezett. A család számára legalább annyi megadatott, hogy elköszönhettek a fiútól.

Így eltudtunk tőle köszönni. Ez sokat számít, hogy eltudtuk neki mondani, amit érzünk. Ott volt az egész család
– tette hozzá a fiú édesanyja.

A szabadidőpark vezetése belső vizsgálatot indított az ügyben, valamint közben büntetőlejárás is indult.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap