Vége a 600 forintos benzinnek, hirtelen jött változás a hazai benzinkutakon - EZT NÉZD

Vége a 600 forintos benzinnek, hirtelen jött változás a hazai benzinkutakon - EZT NÉZD

Örömteli hír jött a benzinkutakról, nagyon sokan vártak erre.

Örömteli, hogy újra kimondhatjuk: vége a 600 forintos benzinnek.

Utoljára február elején volt 600 forint alatt a benzinnek az ára a magyarországi benzinkutakon, akkor 597 forintba került egy liter. A gázolajnál kicsit régebben volt ezalatt a szint alatt, január közepén 587 forintot kellett érte fizetni.
Az elmúlt hetekben viszont folyamatosan csökkenőben vannak az üzemanyagárak, a múlt héten elértük azt, hogy a 600 forintos határ vonalát karcolta mindkét típusnál, aztán most jött egyszerre két árváltozás-bejelentés, aminek nagyon tudnak örülni az autósok.

Az első örömhír május utolsó napján érkezett, amikor is azt közölték, hogy június 3-án, hétfőn tovább csökken nálunk a 95-ös benzin ára, bruttó 3 forinttal fizetünk majd kevesebbet érte. Viszont a gázolaj ára nem változott a hét elején, ez azért jó hír, mert bár nem lett olcsóbb, de nem is lett drágább.
Azonban közben megérkezett a hétfői bejelentés is, vagyis közölték, hogy milyen árakon tudunk majd tankolni a hét közepétől. Sajnos most nem csökkennek tovább az árak, de szerencsére nem is emelkednek, tehát ugyanaz marad, mint hétfőn. Ez azt jelenti, hogy péntekig még biztos az alábbi árakon tudunk tankolni, aztán hogy mit hoz a hét második fele, az szerdán fog kiderülni.

95-ös benzin 597 Ft/liter
Gázolaj: 603 Ft/liter.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap