Búcsúzunk! Borzalmas hír érkezett! Borbás Marcsi oldala feketébe borult

Búcsúzunk! Borzalmas hír érkezett! Borbás Marcsi oldala feketébe borult

„Mosolyogj le ránk gyakran az angyalok közül" - kérte a műsorvezető.

Gyakran láthattuk Borbás Marcsi mellett főzni Hancsik Editet, aki a kiváló receptek mellett mindig rengeteg vidámságot is vitt magával a felvételekre. A jókedélyű szakács halálhíre megrendítette a magyar gasztronómiai életet, Marcsi pedig megható sorokkal búcsúzott barátnőjétől.
„Sokkal szomorúbb hely lett a világ, Editünk tegnap elment. Szavakkal ki sem fejezhető, mennyire fog hiányozni. Minden találkozás, minden egyes forgatás élmény volt Vele, sugárzó jókedve, energiája bennünket is folyamatosan táplált. Néhány hete járt nálam, a szeptemberi első adásokat forgattuk. Pont arról beszélgettünk, milyen fontos, hogy az ember vidámságban élje meg a napjait, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni. Elmesélte, milyen furcsa neki, hogy rajongói vannak, akik azért látogatnak el Dobronakra, hogy Vele találkozzanak. Nincs ebben semmi furcsaság. Különleges ember volt, akit soha nem fogunk elfelejteni!
Drága Edit, nyugodj békességben, és mosolyogj le ránk gyakran az angyalok közül” –írta közösségi oldalán Marcsi, aki korábban is számos közös videót osztott meg Edittel. Borbás Marcsi számára nehéz időszak lehet ez, hiszen nemrég mesélt arról, hogy elveszítette az édesanyját.

Nyugodjon békében!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap