Durva baleset történt hajnalban: hárman meghaltak, többen megsérültek - helyszínről fotók!

Durva baleset történt hajnalban: hárman meghaltak, többen megsérültek - helyszínről fotók!

Sokkoló helyszíni fotók érkeztek a szerda esti Árpád hídi balesetről: hárman meghaltak, többen megsérültek Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán 2024. július 3-án 22 óra körül. A balesetnek három halottja, és több sérültje van.

A Blikk is megírta, hogy szerdán késő este súlyos közlekedési baleset történt Budapesten, az Árpád híd közepén. Szemtanúk szerint a hídra percek alatt több rendőr-, mentő- és tűzoltóautó is érkezett, a hidat pedig mindkét oldalról lezárták.
„5 perccel fél 11 előtt érkezett a jelzés a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányitási Ügyeletéhez, hogy három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon.

A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. A járművekbe több utas is beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki. A beavatkozás idejére lezárták az Árpád hidat, a korlátozás a közösségi közlekedési járművek haladását is érinti.”
Brutális baleset történt szerda este: három autó ütközött össze az Árpád híd közepén, a hidat mindkét irányban lezárták – A rendőrök, a mentők és a tűzoltók is óriási erőkkel a helyszínen

A rendőrség a honlapján közölte, hárman meghaltak, és többen megsérültek a balesetben.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán 2024. július 3-án 22 óra körül.

A baleset helyszínéről több fotót is kaptunk, ezeken jól látszik, hogy micsoda elképesztő erejű ütközés lehetett.

Képekért KATT IDE!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap