Gyász: Most közölték a megrázó hírt, 4 küzdelmes év után elhunyt Karsai Dániel sorstársa... - ÍME a szívszorító részletek:

Gyász: Most közölték a megrázó hírt, 4 küzdelmes év után elhunyt Karsai Dániel sorstársa... - ÍME a szívszorító részletek:

Felfoghatatlan veszteség. Életének 77. évében elhunyt a The Oak Ridge Boys tenorja, Joe Bonsall. A veterán country és gospel énekes 50 éven át volt a zenekar tagja, az együttes az amerikai zenei élet egyik fénypontja volt, és hosszú közös karrierjük során együtt bekerültek a Philadelphia Music Hall of Fame-be, a Gospel Music Hall of Fame-be, a Vocal Group Hall of Fame-be és a Country Music Hall of Fame-be is.
Elhunyt Joe Bonsall
Az együttes honlapján közzétett közleményben meghatóan búcsúznak tőle, felsorolva Joe Bonsall zenei eredményeit, és hozzátéve:

"Joseph emellett 11 könyv szerzője, köztük legújabb, I See Myself című memoárja, amely novemberben jelenik meg. Joe imádott énekelni. Szeretett olvasni. Szeretett írni. Szeretett bendzsózni. Szeretett a farmon dolgozni. És imádta a Philadelphia Phillies-t. De Jézus és a családja mindig az első helyen állt - és az Ígéret Napján újra látni fogjuk."
Joe Bonsall négy éven át szenvedett ugyanabban a betegségben, ami Karsai Dánielt is sújtja. A magyar alkotmányjogász sorstársa volt a világhírű énekes, aki szintén amyotrófiás laterálszklerózisban, más néven ALS-ben szenvedett, és a keddi halálát állítólag az ebből eredő szövődmények okozták.

Nyugodjék békében!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap