ÍME Benedek Tibor ritkán látott fia! Kész férfi lett, nagyon büszke lenne gyermekére a legenda

ÍME Benedek Tibor ritkán látott fia! Kész férfi lett, nagyon büszke lenne gyermekére a legenda

Egyre jobban teljesít a vízilabdacsapatában, Benedek Mór hamarosan vb-döntőt játszik.

Benedek Tibor és Epres Panni házasságát sokan irigylésre méltónak tartották, látszott rajtuk, hogy mennyire odáig voltak egymásért. 2007-ben a fiuk, Mór, 2009-ben a lányuk, Barka is megszületett. Sajnos, a gyerekek korán veszítették el az édesapjukat, hiszen a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó súlyos betegség következtében négy éve elhunyt. A magánéletüket azóta is óvják, de nem titok, hogy Tibor nagyobbik gyermeke az apja nyomdokaiba lépett: Mór is vízilabdázik, ráadásul igen jól. Hamarosan vb-döntő közeleg, ahol Szerbiával csapnak össze.
A Magyar Vízilabda Szövetség a hivatalos közösségi oldalán meg is osztotta a fiatalok csapatát. A posztban jobbra kattintva a hatodik fotón feltűnik Benedek Mór is. Szinte hihetetlen, hogy már 17 éves, vagyis kész férfivá érett.
Szurkoljunk kedd hajnalban (magyar idő szerint) 01:30-tól a magyar fiú U18-as válogatottnak, akik az olaszok ellen szállnak harcba a korosztályos világbajnokság elődöntőjében! Hajrá, magyarok! A mérkőzést élőben a World Aquatics YouTube-csatornáján nézhetitek!

– lehetett olvasni korábban a csapatról.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap