Itt a lista: ezek a csillagjegyek, lesznek a legszerencsésebbek 2024 júliusában

Itt a lista: ezek a csillagjegyek, lesznek a legszerencsésebbek 2024 júliusában

A csillagjegyek közül néhányan igazán szerencsésnek mondhatják majd magukat júliusban, ez a hónap ugyanis igazi “arany-hónapnak” ígérkezik a számukra!

KOS – A július, végre csupa jó hírrel szolgál számodra!

Vége a hosszú várakozásnak és azok a projektek, melyeken az utóbbi időben dolgoztál, végre eredményre vezetnek. Szakmai téren is minden jóra fordul, mivel egy kedves személy segítséget nyújt számodra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
BIKA – Új tervekkel, de ugyanakkor problémákkal is érkezik számodra a július a munkahelyen. Ha tudod kezelni ezeket a problémákat, akkor nem lesz gond, ha viszont nem, akkor előfordulhat, hogy más munkahely után kell nézned. Vigyázz az egészségedre, a kinti meleg ellenére. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

IKREK – Az égiek nagy lehetőséget tartogatnak számodra a kapcsolatok terén. Egy érdekes személy jelenik meg az életedben, aki egyszerűen elvarázsol téged. Esélyed van arra, hogy végre megtaláld az ideális társat.
RÁK – Több időt tölthetsz szeretteid társaságában, akiket eddig elhanyagoltál, és ezt ők láthatóan értékelni is fogják. Ugyancsak most találsz időt saját személyiséged fejlesztésére is. Részt vehetsz olyan képzéseken, melyek szélesítik majd hosszútávon a látókörödet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

OROSZLÁN – Ez lesz a hónap, amikor rátalálhatsz életed párjára. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a nyugalom fogja elárasztani közös otthonotokat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

SZŰZ – Erős lelkiismeretedre hallgatva, végre sikerül rendezned ebben a hónapban a fontos problémáidat, úgy szakmai téren, mint a magánéletben. Felszabadító érzés lesz számodra ezeket megoldani, és ha nem adod fel, garantáltan eléred a kitűzött célokat. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

MÉRLEG – Fizikailag nagyon jól érzed magad, sőt egy olyan üzleti lehetőséget is kapsz, melyet kár lenne kihagynod, hiszen akár egész életed megváltozhat tőle. Érzelmi téren is egyensúlyt hoz számodra a július, hiszen esély van arra, hogy találj egy megfelelő párt magad számára, vagy a meglévő kapcsolatodat szilárdítsd meg. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

SKORPIÓ – Ebben a hónapban a barátok segítségére leszel utalva, és igyekezz ne elvetni ezeket a segítő szándékokat, jöjjön az a partneredtől, vagy akár valamelyik családtagtól. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

NYILAS – Végre eljött számodra is a pihenés ideje. Használd ki és kirándulj a barátokkal. A munkád tekintetében sem kell izgulnod, és egészségi állapotod is kitűnő lesz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

BAK – A hónap első felében nyugalom vár rád, annak ellenére, hogy a családban kisebb problémák adódnak. Egy régi titokra derül fény, vagy valami nem várt dolog fog történni, ezért a nyaralásodat el kell halasztanod. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

VÍZÖNTŐ – Szeretetben lesz részed, és ez annyi fölös energiával tölt el, hogy sportolni lesz kedved, a nyári nagy meleg ellenére is. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

HALAK – Bár nem jellemző rád, mégis olyan leszel, mint aki hibernál, és ez akár a nagy meleg számlájára is írható. Az ambíciód alább hagy, és már szinte nyaralni sem kívánkozol. A barátok segítségével azonban gyorsan túl leszel ezen az időszakon. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap