Krausz Gábor és Mikes Anna most először szólalt meg a szakításukkal kapcsolatban - ÍME

Krausz Gábor és Mikes Anna most először szólalt meg a szakításukkal kapcsolatban - ÍME

Voltak, akik látták a gyanús jeleket. Mikes Anna és Krausz Gábor szeretnék, ha tőlük tudnák meg először az igazságot a rajongók.

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata mesebeli, ám hogy mikor mi megy át a rajongóknak, az nagyon változó. Folytonosak a pletykák, a feltételezések, találgatások. Mivel az elmúlt időben a vártnál kevesebb közös szerelmes poszt került megosztásra, többen azt feltételezték, hogy valami gond lehet a kapcsolattal, szakításról is pletykáltak egyesek, de ez közel sincs a valósághoz.
Most megtörte a csendet Mikes Anna és Krausz Gábor, és tiszta vizet öntöttek a pohárba.
„Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk. Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni. Arról nem is beszélve, hogy sok időt töltünk Hannival, és róla csak kivételes alkalommal mutatunk bármit is. Ha van tartalmas, valódi mondanivalónk, azt szívesen megosztjuk, de a magánszféránkat szeretnénk megtartani magunknak. Együtt vagyunk, békében, boldogságban. Élvezzük a nyaralást, amit már mindketten nagyon vártunk. Miközben a bulvárlapok összehordtak mindenféle légből kapott butaságot, addig mi egyetértésben, szeretetben, vidáman nyaraltunk Annával, édes kettesben. Ha bármi változik, biztosan jelezni fogjuk” – szögezte le a pár a Hot! magazinnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap