Megrendülve tudatjuk, hogy Mónika halt meg a tegnapi súlyos balesetben az Árpád hídon..még a kiérkező rendőrök is zokogtak, amikor meglátták, hogy...

Megrendülve tudatjuk, hogy Mónika halt meg a tegnapi súlyos balesetben az Árpád hídon..még a kiérkező rendőrök is zokogtak, amikor meglátták, hogy...

Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették.

Isten nyugtassa Szeleczki Mónikát és Bajkó Ervint! Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik.

Ők voltak az Árpád hídi baleset elhunytjai...Ervin és Mónika, nyugodjanak békében!
Végzetes Baleset az Árpád Hídon: Három Halott, Köztük a Schadl–Völner-ügy Kulcstanúja Árpád híd, Budapest - Szerdáról csütörtökre virradó éjjel súlyos baleset történt az Árpád hídon, amely három ember életét követelte. A tragédiát egy drog hatása alatt álló férfi okozta, aki ellopott egy taxit, majd nagy sebességgel több autóba is belehajtott.
Az Áldozatok: Az ütközésben B. Ervin, a Schadl–Völner-ügy egyik kulcstanúja, és élettársa vesztette életét. B. Ervin a baleset idején egy szürke Suzuki sofőrje volt, mellette 32 éves élettársa ült. A balesetben mindketten meghaltak.

A Schadl–Völner-ügy Kapcsolata: B. Ervin fontos tanú volt a Schadl–Völner-ügyben, melyben áprilisban tett tanúvallomást. Elmondása szerint a végrehajtó-maffia vezetője egyszer arra biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért. Az eset körülményeit a hvg.hu több forrása is megerősítette.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap