Most kaptuk a hírt Pataky Attiláról

Most kaptuk a hírt Pataky Attiláról

Pataky Attila a napokban ünnepelte a 73. születésnapját, melynek alkalmából ismét a Mokka vendége volt, ahol még egy tortával is meglepték a rocklegendát. Kínánunk neki még sok Boldog Születésnapot! 🙏 Az EDDA frontembere a kora ellenére is kirobbanó formában van, hatalmas életigenléssel és optimizmussal éli a napjait, és még 50 év után is töretlenül turnézik a kultikus zenekarral.
„Nagyon szépen szeretnélek megkérni titeket, hogy ha megszólítotok innentől kezdve: vasárnap óta nem művész úr vagyok, hanem bűvész úr. 72 után már bűvészet az élet, hidd el nekem! Bűvészkedni kell…” – kezdte viccesen az énekes, aki arról is mesélt, hogy miből van ennyi energiája.
„Az életet soha nem lehet legyőzni, soha. Ezért vesztesek mindig az ártás-, a káoszteremtők, a vallások is ezt írják. Nem győzhetnek, mert mi győzünk. A mosoly, ti, a gyermekeink, az élet.

Elvehetetlen, elmúlhatatlan az ’eddásság’.” – mondta az idősödő zenész, aki arról is beszélt, hogy soha nem fog nyugdíjba vonulni, mert az szerinte „hülyén állna neki.”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap