Szabó Zsófi megmutatta idős milliárdos kedvesét! Lehidalsz, ha meglátod, hogy ki az új párja!

Szabó Zsófi megmutatta idős milliárdos kedvesét! Lehidalsz, ha meglátod, hogy ki az új párja!

Szabó Zsófi megmutatta idős milliárdos kedvesét! Lehidalsz, ha meglátod, hogy ki ő!

Az elmúlt közel három év nem volt könnyű időszak Szabó Zsófi számára. A Reggeli egykori háziasszonyát egymás után érték a szívszaggató magánéleti csalódások, amelyek jelentős hatással voltak az életére.
### Válás és új kezdet

2021 januárjában egy könnyekkel teli interjúban Zsófi bejelentette, hogy négy és fél év házasság után elválik gyermeke édesapjától, Zsolttól. A válás mély nyomot hagyott benne, de nem sokkal később új remények ébredtek. Alig egy év múlva, a műsorvezető már Shane Tusup szerelmeként tervezte a jövőt. Az eljegyzésük azonban nem tartott sokáig, és néhány hónap után a kapcsolatuk véget ért. Ekkor úgy tűnt, a 34 éves celeb egy időre bezárja a szívét, és minden figyelmét kisfiának szenteli.
### Újra nyitni a szívét

Zsófi valóban kisfiára koncentrált, de a szívnek nem lehet parancsolni. A Blikk információi szerint Szabó Zsófi újra mert nyitni, és egy ideje közel engedett magához egy új férfit. Eleinte találkozgatni kezdtek, majd külföldre is utaztak együtt, hogy még jobban megismerhessék egymást. A kapcsolat lassan, de biztosan bontakozott ki, és Zsófi láthatóan nagyon boldog az új párjával.

### Az új szerelem

Első ránézésre talán meglepő lehet az új választottja, hiszen új párja láthatóan idősebb nála. Az informátor szerint azonban a férfi a tenyerén hordozza Zsófit, elhalmozza őt minden földi jóval, és maximálisan gondoskodik róla. A Blikk munkatársai utánajártak, ki lehet a titokzatos férfi, és kiderült, hogy egy tehetős külföldi üzletemberről van szó, akinek Magyarországon is vannak érdekeltségei, így gyakran megfordul hazánkban.

### Ki lehet a titokzatos úriember?

A titokzatos úriember kiléte végre kiderült. Egy gazdag külföldi üzletemberről van szó, aki rendszeresen látogat Magyarországra üzleti érdekeltségei miatt. Bár nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, az biztos, hogy Zsófi élete újra boldog és kiegyensúlyozott irányba halad. Az új kapcsolat nemcsak érzelmi, hanem anyagi biztonságot is nyújt neki, ami tovább erősíti Zsófi magabiztosságát és boldogságát

Képért KATT IDE!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap