Most érkezett a hír Gyurcsány Ferencről! Le kellett emiatt mondania az országjárást is! Hirtelen történt az egész, nem is számítottak rá!

Most érkezett a hír Gyurcsány Ferencről! Le kellett emiatt mondania az országjárást is! Hirtelen történt az egész, nem is számítottak rá!


Feje fáj, hőemelkedése van, így elmarad az országjárás. Dobrev Klára tesztje negatív. Odahaza „teljesen elkülönítettük magunkat”.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon tudatja, hogy megfertőződött koronavírussal.

A volt miniszterelnök a következő szöveget posztolta szombat délelőtt:

Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem. Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív lett. Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van.

Természetesen teszteltük Klárit is, a biztonság kedvéért a legmegbízhatóbb PCR-teszttel, neki szerencsére negatív lett, talán amiatt is, hogy ő nem csak be lett oltva, hanem korábban át is esett a betegségen. Tegnap teljesen elkülönítettük magunkat, szóval igen, most úgy skypeolunk és zoomolunk egymással, hogy mindannyian itthon vagyunk, ez új élmény.

A következő napok országjárásának programjait sajnos így le kell mondanom, dehát így jár a politikus, ha végzi a dolgát és igyekszik minél több emberrel személyesen találkozni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap