Szívszorító! Eltemették az M7 autópályán történt busztragédia sofőrjét! Több ezren búcsúztak tőle! ÍGY kísérték utolsó útjára Lászlót...Videó

Szívszorító! Eltemették az M7 autópályán történt busztragédia sofőrjét! Több ezren búcsúztak tőle! ÍGY kísérték utolsó útjára Lászlót...Videó

Csaknem az egész falu elbúcsúzott a férfitől, köztük László váltótársa is.

Ezrek búcsúztak a meghalt buszsofőrtől, aki több mint két hete balesetet szenvedett utasaival az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál.

Csaknem az egész falu elbúcsúzott a férfitől, köztük László váltótársa is. A férfit mindenki családcentrikus embernek tartotta, még most sem értik, mi történt.László munkatársai hangos dudaszóval rótták le kegyeletüket a buszsofőr családja előtt.

Mint a ripost is megírta, megrázó tragédia történt az M7-es autópályán: árokba csapódott és az oldalára borult egy utasokkal teli busz. Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál vasárnap hajnalban történt buszbalesetben. A busz, ami átszakította a szalagkorlátot magyar rendszámú, különjárat volt, a Bors információi szerint horvátországi nyaralásból tértek haza az utasok. A szemtanúk és a mentésben résztvevők szerint kísértetiesen hasonlít az eset a veronai busztragédiához. Annyi a szerencse, hogy itt a busz nem égett ki teljes terjedelmében. A sofőr fülkéje viszont teljesen megsemmisült.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap