Rettenetes iskolai brutalitás Szegeden! Vakká verték az osztálytársai Gergőt, miután... - Egyszerűen felfoghatatlan hogyan történhet meg ilyen!

Rettenetes iskolai brutalitás Szegeden! Vakká verték az osztálytársai Gergőt, miután... - Egyszerűen felfoghatatlan hogyan történhet meg ilyen!


Az iskolapadból került rokkantnyugdíjba Gergő, miután vakká verték osztálytársai – írja a Blikk.

A mártélyi fiatal tanulászavara miatt sajátos nevelést igényelt, ám a szegedi tehetséggondozó iskolában elkezdték piszkálni az osztálytársai. Gergőt csicskáztatták, megverték, megrugdosták, illetve rendszeresen elvették tőle az uzsonnáját vagy a zsebpénzét.

– Hogy verbálisan és fizikálisan is bántalmazzák, a fiam csak később mondta el.

AZ OSZTÁLYFŐNÖKKEL MINDEN ATROCITÁS UTÁN BESZÉLTEM, DE SEMMI SEM TÖRTÉNT, AZ ISKOLA NEM SEGÍTETT NEKÜNK – mondta a lapnak a fiú édesanyja, Lovászi Gyöngyi.

Gergőre végül egyszer olyan durván rátámadtak, hogy végzetes sérüléseket szenvedett.

A fiú egyik bántalmazása odáig fajult, hogy fenyőtobozt dobtak a fiú szemébe, ráadásul elsősegélyt sem kapott. A szüleit nem értesítették a történtekről, így Gergő retinája levált és 90 százalékban elvesztette a látását.

– Ráadásul mindez azzal folytatódott, hogy egy vonalzóval is Gergő szemébe csaptak és fel akarták gyújtani a ruháját. Akkor az iskolától azt a választ kaptuk, tegyünk feljelentést, mert ők nem tudnak mit tenni – tette hozzá az édesanya.

Az anya meg is tette a feljelentést, majd hat hosszú év után született meg az ítélet. A zaklatókat közmunkára és pénzbírságra ítélték, utóbbit azonban nem teljesítették Gergő és családja felé.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap