51 éves vagyok, és hármas ikreket szültem. EZEKET vágják a fejemhez: - Sokan bántanak ezért, kérhetek tőled két jó szót?

51 éves vagyok, és hármas ikreket szültem. EZEKET vágják a fejemhez: - Sokan bántanak ezért, kérhetek tőled két jó szót?


51 éves vagyok és hármas ikreket szültem. Az orvosok szerint ebben a korban szülni csakis a nő kiváló egészségi állapotának és szakemberek terhes gondozási tapasztalatának az eredményeképpen lehetséges.

Én mégis voltam olyan bátor és végigcsináltam. Sokan bántanak emiatt.. Én nem érzem jogosnak. Mindennél boldogabb vagyok most, ám mégis szomorú, mert sok ember bánt..

Az orvostudomány már rengeteget fejlődött és gyakran olvasható a hírekben is, hogy valahol valaki 70 éves korában lett anya..

A három teljesen egészséges kis angyalt 1 hónappal ezelőtt szültem meg, kérem, aki nem ért egyet a bántó és elítélő emberekkel, az pár szép szóval bátorítson engem és három gyönyörű gyermekem. Szívből köszönöm annak, aki megteszi.

A gyermekek a következő neveket kapták: Igor, Dmitrij és Viktória. Nekünk sincs más dolgunk, mint hogy az ifjú anyukának és az apróságoknak jó egészséget kívánjunk.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap