A magyar zenész 25 éves nőért hagyta el feleségét és négy gyermekét, most megszólalt a feleség és EZT mondta!

A magyar zenész 25 éves nőért hagyta el feleségét és négy gyermekét, most megszólalt a feleség és EZT mondta!


Az éppen 50 éves zenész-frontember látszólag boldog házasságban élte mindennapjait, amíg egyik percről a másikra minden megváltozott, és a családfő elköltözött otthonról.

A Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalsky” Gyula dalszövegeiben gyakran a szeretetről, az összetartozásról énekel. Az énekes korábban önpusztító életet élt, ám a kezdeti drogproblémák után Kowa jó ideje megtért, és a józanságnak szentelte életét. Nem is olyan rég Kowa még arról nyilatkozott, hogy a párjával nagyon szép családi közösséget épített fel, és büszke rá, hogy gyerekeit is ebben a szeretetben nevelheti. Feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban, 18 éve házasok. A gyermekek között van három fiú, 16, 12 és 9 évesek, a legkisebb gyermek, egyetlen lányként még csak 6 éves.

„Vannak problémáink”
A minap egy olvasói levél érkezett a Bors szerkesztőségébe, amelyben az állt, hogy a zenész az egész családot magára hagyva költözött el tőlük egy 25 éves, kétgyermekes nő kedvéért.

Megkeresték a rockzenészt, aki először nem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesülésünket, miszerint családjában „megoldásra váró problémák” vannak, végül aztán elismerte.

„Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok...” – mondta szűkszavúan a Borsnak Kowa, majd kicsit később hozzátette: „Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél” – mondta az énekes, de többet nem akart elárulni a helyzetről.

„Szomorú ez a történet”
Megkeresték a zenész feleségét, Valériát, aki megerősítette, valóban komoly problémáik vannak a házasságukban. Kowa már el is költözött, így egyedül maradt a négy közös gyerekükkel. Valéria nem szeretett volna rosszat mondani a férjére, hiszen úgy érzi, mintha Kowa most nem lenne tisztában azzal, mit is tesz…

„Egy 25 éves, 2 gyerekes lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet” – kezdte a zenész felesége, majd hozzátette: férje nagyon szélsőségesen tud viselkedni. Arra azonban nem tudott választ adni, van-e innen visszaút a kapcsolatukban.

„A régi Kowa még vonattal járt le hozzám…” „Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni” – nosztalgiázott szomorúan Valéria, aki úgy véli, az énekes egyáltalán nem számol a következményekkel, nem gondolkozik racionálisan. „Nagyon el vagyok keseredve, de Kowa valahol még mindig az életem része, nem akarom bántani sem” – tette hozzá csalódottan.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap