EZEN lehidalsz! Vettünk Németországban étolajat...Magyar cég gyártja, itthon 650 forintért adja, kint viszont ENNYI az ára... Szerinted mennyire vagyunk átverve?

EZEN lehidalsz! Vettünk Németországban étolajat...Magyar cég gyártja, itthon 650 forintért adja, kint viszont ENNYI az ára... Szerinted mennyire vagyunk átverve?EZEN felhúzod az agyad az tuti! A törtènet hozzà röviden! Nikit megkereste ma egyik ismerősünk,hogy ha megyünk haza tudunk-e esetleg vinni neki ètolajat,mert otthon 600ft körül van mostmàr 1 liter! Ritkàn 500 körül ki lehet fogni! Na kapaszkodj!!!!! Itt 0,99 euròcent 1 liter!! Kb 340 FORINT!!! Ès ami a lènyeg!!! MAGYAR !!!!!!!!

Vagyis megèri a cègnek utaztatni 800 kilòmètert,olcsòbban adni mint otthon mèg így is!!!?? Tedd fel a kèrdèst magadnak,hogy... Mennyire vagy àtverve,lehùzva!? Azt lehet Orbàn Viktornak tapsikolni,meg a jachtozòs Szijjàrtò külügyminiszter Petikével együtt! Szerintem.... Egy miniszterelnök,ès egy külügyminiszter feledata lenne ez is,hogy ennek,ès hasonlòknak gàtat szabjanak!!! 

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!