Gyász! Borzalmas tragédia történt! Elhunyt a a Legyen Ön is milliomos műsorvezetője! Ez okozta a halálát: - Nyugodjon Békében!

Gyász! Borzalmas tragédia történt! Elhunyt a a Legyen Ön is milliomos műsorvezetője! Ez okozta a halálát: - Nyugodjon Békében!


A férfi népszerűségét jól mutatja, hogy valóságos embertömeg próbál bejutni a színész virrasztására szervezett eseményre.

46 éves korában elhunyt Puneeth Rajkumar indiai színész, aki filmes szerepei mellett hazájában a Legyen Ön is milliomos! című kvízműsor házigazdájaként is ismert és népszerű volt. A Times of India cikke szerint Rajkumar szívrohamban vesztette életét, miután az edzőteremben rosszul lett, és hiába vitték nagyon hamar kórházba, az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

„Az egyik legszerényebb ember volt, akivel valaha is találkoztam. Őszinte részvétem a családjának és a szeretteinek” – búcsúzott a színésztől kollágája, Mahesh Babu, de még India miniszterelnöke, Narendra Modi is megemlékezett az Indiában rendkívül népszerű Rajkumarról.



A férfi népszerűségét jól mutatja, hogy valóságos embertömeg próbál bejutni a színész virrasztására szervezett eseményre Bengaluru város futballstadionjába.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap