Szívmelengető pillanat! Pontosan két éve kapta meg a kezelést az SMA-s Zente! EZZEL a csodás videóval jelentkezett most, ahol igazi csoda történt a szemünk előtt!

Szívmelengető pillanat! Pontosan két éve kapta meg a kezelést az SMA-s Zente! EZZEL a csodás videóval jelentkezett most, ahol igazi csoda történt a szemünk előtt!

Pontosan két évvel ezelőtt kapta meg a kezelést a kisfiú, elképesztő fejlődést mutat azóta. Igazi csoda, amit elért!

Mint a ripost megírta, igazán szép évfordulóra ébredt ma a kis SMA-s Zente: napra pontosan két évvel ezelőtt kapta meg a 700 millió forintba kerülő Zolgensmát, ami esélyt jelent neki egy teljes életre. Azóta rengeteg minden történt a kisfiúval, aki szépen fejlődik.

Édesanyja a Zolgensma kezelés második évfordulója alkalmából egy megható bejegyzést írt Facebook-oldalán, melyhez egy videót is csatolt. Ebben Zente megmutatja, hogy mire képes az, aki nagyon akar valamit és küzd is ezért: a kisfiú végre megtette az első önálló lépéseit!

„Boldogan és izgatottan mutatjuk meg Nektek Zente első önálló lépéseit, melyek ugyan még bizonytalanok és ingatagok, de ez számunkra semmit nem vesz el az értékükből, hiszen ez is csak egy állomás ebben a gyönyörű fejlődésben!” – fogalmaz az édesanya. „Történt egyszer, egy szeptemberi napon, hogy lelkesen gyakoroltuk Zentével az ácsorgást, aztán egyszer csak lépett egyet előre. Csak úgy a semmiből meglepetésszerűen a szokásos huncut mosollyal az arcán! Persze azonnal dőlt is előre. A pulzusom azonnal extra magas lett. Aztán a másik lábával megismételte ugyanezt a 'mutatványt'. Tudtam, hogy KEZDŐDIK!”„Mi továbbra is, milliószor is köszönjük mindenkinek, aki segített, ránk gondolt, biztatott és biztat a mai napig, és velünk örül minden kis és nagy 'lépésnek'!”

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS