Közölte vőlegényével, hogy szakít vele, ha a Valentin-napon nem költ rá egymillió forintot. A férfi reakcióján elképedtünk!

Közölte vőlegényével, hogy szakít vele, ha a Valentin-napon nem költ rá egymillió forintot. A férfi reakcióján elképedtünk!


Nem egyszerű feladat az angliai Blackpoolban élő 22 éves Chantal Blakey szerelmének lenni, amikor eljön a Valentin-nap. A szerelmesek napját gyerekkora óta varázslatosnak tartó nő ugyanis onnan indít, hogy elvárja, hogy legalább 2500 fontot, azaz egymillió forintot költsön rá szerelme, különben azonnal szakít vele.

A brit bulvársajtóban megjelent beszámolók szerint Blakey már 11 hónappal a nagy nap előtt elkezd listát készíteni arról, hogy mit szeretne kapni Valentin-napra. Elmondása szerint azután kezdte el megmondani, hogy mit akar, miután több nagy csalódás is érte. 13 évesen művirágokat kapott, 17 évesen pedig egy KFC-be vitte el akkori barátja romantikusnak szánt vacsorára, mert volt kuponja, és ott ingyen tudtak enni. Még az étteremben szakított is vele. Majd egy újabb fiút azért dobott, mert leárazott csokit vett neki ajándéknak.

Mostani barátja, a 26 éves Joe Kyles, akivel öt éve ismerkedett meg munkahelyén, eddig jól átment a vizsgán, miután designer ruhákkal halmozta el a nagy napon. Az idei kívánságlista azonban biztos sok férfin kifogott volna, már csak azzal, hogy mennyi pénzt is kell elkölteni rá.

Blakey már előző este megköveteli, hogy vigye el vacsorázni, majd másnap rózsaszirmokba borított ágyban akar ébredni, egy virágcsokrot is elvár, valamint ágyba vitt reggelit, és egy hosszú szöveggel ellátott üdvözlőlapot. Ha rövid, át kell írnia. Aztán egész nap különböző virágcsokrokkal kell bombáznia a munkahelyén, hogy már ne férjen el tőlük, és kis meglepetések sorát várja egész nap. Majd egy romantikus vacsorával kell zárni a napot, amit a férfinak kell elkészítenie.

A férfi, aki tavaly megkérte a nő kezét, azonban készen állt a feladatra. Mint elmondta, tudja, hogy nem kell bizonyítani, hogy szerelmes belé, de ha ez olyan fontos neki, akkor szíves megcsinálja.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap