Megtörtént az elképzelhetetlen! Itt a vége! Palik Lászlótól kell fájdalmas búcsút vennünk! Senki nem számított arra, hogy EZ fog történni:

Megtörtént az elképzelhetetlen! Itt a vége! Palik Lászlótól kell fájdalmas búcsút vennünk! Senki nem számított arra, hogy EZ fog történni:


Otthagyja a TV2 extrém realityjét, az Exatlont a műsor ikonikus arca, Palik László. A kurta-furcsa távozásnak van néhány érdekes momentuma, a TV2 friss, hurráoptimista közleménye ellenére.

A Blikk ugyanis több mint egy hete óta tudta, hogy Palik László szekerének rúdja kifelé áll az Exatlonból, főként a műsor producerének távozása óta. Úgy tudtuk, Palik László szívesen vállalt volna a produceri feladatkörbe tartozó többletfeladatokat. Kérdéseinkre a hónap elején a TV2 azt válaszolta, hogy az Exatlon minden elvárásuknak megfelelt, Palik Lászlóval semmi problémájuk nincsen és megkezdődtek a negyedik évad előkészületei. Ezen felül minden információnkat pletykának minősítették.

Ehhez képest ma a csatorna kiadott egy közleményt, miszerint három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től. A közleménybe megszólalást is tettek:

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”- tette hozzá Palik László.

A közleményben és a benne lévő megszólalásokban a konkrét okokról - azon kívül, hogy Palik döntése volt - egy szó sem hangzik el, a szöveg azt sugallja, minden a legnagyobb rendben. Adódik a kérdés, hogy akkor miért a szakítás? És főleg, két hete miért tagadja a nyilvánvalót a TV2?

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap