10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:

10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:


Visszaadjuk a teljes tizenharmadik havi nyugdíjat - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz vasárnapi kongresszusán. Szólt arról is, hogy a járványok és népvándorlások korában Magyarországon is a biztonság a legfontosabb kérdés. A miniszterelnök-pártelnök kifejtette: az a legfontosabb, hogy amit eddig elértünk, azt megvédjük, így a határokat is a migránsoktól. Emellett az oltásellenesekkel szemben kell mozgósítani erőinket, mert az oltás életet ment, és aki ezt tagadja, aki lebeszéli vagy elbizonytalanítja az embereket, aki ideológiai alapon akar oltóanyagot beszerezni, az valójában a magyarok létérdekét veszélyezteti - magyarázta.

Köszönöm a megtisztelő bizalmat, és azt, hogy ismét rám bíztátok a Fidesz, Magyarország legsikeresebb politikai közösségének a vezetését – közölte Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán, miután újraválasztották a pártelnöki pozícióra.

Azért fogadhattam el a ti megtisztelő bizalmatokat, mert a feleségemtől megszereztem az engedélyt, ezért rögtön utánatok neki is köszönetet kell mondanom – tette hozzá. Az elmúlt tíz évben a mi nemzedékünk után – az alapítók után – a következő nemzedék beérett - hívta fel a figyelmet a kormányfő, aki elmondta, azért vállalta el a pártelnökséget, mert a legjobb korban van, bár ezt eddig is így érezte.

Mindez csak felkészülés volt az igazán nagy dolgokra, amik még várnak ránk - húzta alá a miniszterelnök.

A Fidesz hűséget, hitet és bizalmat jelent

Mint Orbán felhívta a figyelmet, a Fidesz hűséget, hitet és bizalmat jelent. – Mi hűek maradtunk Magyarországhoz és a magyar emberekhez – folytatta. Amíg ez a hűség kitart, Magyarországot a poklok kapui sem fogják megdönteni – tette hozzá.Márpedig mi sikeresek vagyunk. Erre az a magyarázat, hogy amit csinálunk, nekünk az a szenvedélyünk. Mi a csúcsra törekszünk, és oda akarjuk feljuttatni Magyarországot is – részletezte.

Mi a célunk? – tette fel a kérdést a miniszterelnök. Hová juthat el Magyarország? Mint mondta, világos célok nélkül nincs sikeres kormányzás, sikeres ország, és békében, boldogan élő nemzet sem. Majd ismertette a tíz évvel ezelőtt kitűzött célokat.

Egymillió munkahely, nem leszünk adósrabszolgák, megvédjük a nyugdíjakat, a középpontba a családokat állítjuk, visszaadjuk Budapest régi fényét. Mert a magyaroknak kell egy város, amelyre büszkék lehetnek. Megmentjük a falvakat, dűlőre jutunk a romákkal, kihozzuk őket a segélybe tengetett helyzetből, helyette munkát adunk nekik. Megtartjuk az elszakított magyar közösségeket, és nem leszünk gyarmat. Brüsszelben nem leszünk gyarmat, hanem kiállunk a magyarok érdekeiért– közölte Orbán Viktor.

Mint mondta, egy csődbe juttatott országot vettek át akkor a szocialistáktól. Talpra állították az országot, és megindították felfelé.Ezért kérhetjük újra a választók bizalmát, ez a mi fedezetünk – tette hozzá. – A mi legfontosabb szövetségesünk a valóság – folytatta. – A mi teljesítményünk az elvégzett munka. A liberálisoké az, hogy liberálisok. Igaz, hogy csődbe vitték az országot, hogy a Városházát is eladják, hogy semmilyen teljesítményt nem tudnak felmutatni, csak büszke liberálisok, és meg akarják mutatni, hogyan kell gondolkodni.

Azt ajánljuk Magyarországnak, hogy akarjon többet, mert nem érhetjük be azzal, amit eddig elértünk – hangsúlyozta Orbán Viktor. A miniszterelnök felidézte, hogy lakosságarányosan 2010-ben Magyarországon dolgoztak a legkevesebben az Európai Unióban, ám ma már a 73 százalékot is eléri a foglalkoztatottság, de még innen tovább lehet lépni.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a következő tíz évben megújul a vasúti járműgyártás, megépül a V0 vasúti gyűrű, továbbá visszakerül magyar tulajdonba a nemzeti reptér. Ezután a miniszterelnök emlékeztetett, hogy a világ a járványok és a népvándorlások korát éli, ezért sokan nem lelkesednek a nagy ívű tervekért. A miniszterelnök kiemelte,AMIT ELÉRTÜNK A JÁRVÁNNYAL SZEMBEN, AZT MOST MEG KELL VÉDENÜNK.

Az évtizedes távlatokról szőtt tervek helyett ma az oltásellenesekkel szemben kell mozgósítani erőinket – mondta. A miniszterelnök szerint aki tagadja az igazságot, elbizonytalanítja az embereket, kamuvideókat terjeszt, ideológia alapján akar beszerezni vakcinát, az szó szerint a magyarok életét veszélyezteti.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap