Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma!

Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma!

Nagyon sok a halott! Berobbant a járvány Magyarországon ebben a magyarországi megyében drasztikusan! Ebben a megyében ijesztően megugrott a fertőzöttek száma! Megérkeztek a szokatlanul hosszú késés után a hétvégi koronavírus adatok. Ezek alapján az elmúlt három napban 21 060 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 960 844 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 304 beteg, így az elhunytak száma 32 171 főre emelkedett. A hétvégi adatok alapján a három nap alatt átlagosan napi 7020 új fertőzöttet regisztráltak, ez

18%-OS EMELKEDÉST JELENT AZ EGY HÉTTEL KORÁBBIHOZ KÉPEST. A múlt hét végéhez képest ez jelentős lassulást jelent az esetszámok emelkedésében, hiszen akkor 58 százalékos volt a növekedés.

A 304 halálos áldozat szintén magasabb az egy héttel korábbi 214-nél, ezzel a három nap alatt átlagosan napi 101 áldozata volt a járványnak Magyarországon.

Magyarország keleti, délkeleti részében a legerősebb a járvány -írja a Portfolio. Jász-Nagykun-Szolnok megyében az elmúlt egy héten a százezer főre vetített regisztrált fertőzésszám 932-re ugrott. A portál szerint ez nagyjából négyszerese a Komárom-Esztergom megyei adatnak, így minden tekintetben riasztó a megye aktuális helyzete.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS