Rettenetes hírre ébredtünk! Hajnalban rohammentővel kellett az intenzív osztályra szállítani a legendás PA-DÖ-DÖ együttes énekesnőjét! EZ történt pontosan:

Rettenetes hírre ébredtünk! Hajnalban rohammentővel kellett az intenzív osztályra szállítani a legendás PA-DÖ-DÖ együttes énekesnőjét! EZ történt pontosan:



Budapest – Ijesztő tüneteket produkált, ezért kora hajnalban az intenzív osztályra szállították a Pa-dö-dö 67 éves énekesét, Lang Györgyit. Az énekesnő agyérgörcsöt kapott.

A Pa-dö-dö énekesnőjét az otthonában érte utol a fájdalom hétfőn hajnalban, s amint egyértelművé vált, hogy nagy a baj, rohammentő sietett érte. A Bors egyik olvasójától jött a hír, hogy az egyik fővárosi kórházban látták szemmel láthatóan súlyos állapotban a művészt.

„Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív” – kezdte a Borsnak Falusi Mariann, aki elárulta, ezután mentőt hívtak, amely egy fővárosi kórházba szállították Györgyit. Hozzátette:

Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik.

Mariann megnyugtatott mindenkit, aki Györgyiért aggódik: úgy tűnik, nem történt komolyabb baja.

Tisztán és érthetően beszél, jó kedve van, nevet, és most már a kezeit is mozgatja

– mondta az énekesnő.

Egyelőre homály fedi, hogy okozhatta Lang Györgyi agyérgörcsét. A zenekar tagjai nemrég még együtt pihentek, s csak néhány napja értek haza Egyiptomból.

Kipihentük magunkat, csodálatos időnk volt. 30 fokos volt a tenger, fürödtünk, napoztunk. Györgyi is szép barna, legalább jól mutat a hófehér kórházi ágyon

– tette hozzá már viccelődve Mariann.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap