A halál pillanatában Ezt rögzítette a kamera - Szinte hihetetlen dolog történik az agyunkban, még a tudósok sem hitték el, amit láttak!

A halál pillanatában Ezt rögzítette a kamera - Szinte hihetetlen dolog történik az agyunkban, még a tudósok sem hitték el, amit láttak!


Szinte minden folyamat visszafordítható valahogy, így valószínűleg a halál is. A halál után még hosszú időn át küzdenek a sejtek az életben maradásért. Sokan nem tudják, de miután beáll az emberi test halála, vagyis a biológiai értelemben vett halál, a sejtek még hosszú időn keresztül életben vannak.

Ez a hosszú idő ténylegesen hosszú időt jelent, akár órákat, napokat, de egyes esetekben még több hetes időintervallumról is beszámoltak kutatások során.

A halál beállta a legújabb kutatások szerint sokkal inkább egyfajta lassú leállási folyamat, melynek vannak bizonyos mérföldpontjai, melyektől még visszafordítható a halál.

Ez elég fantasztikusnak hangzik, pedig a szakemberek szerint nagyon is lehetséges lesz az a jövőben, hogy vissza tudjuk fordítani majd a halál folyamatait. Szinte minden folyamat visszafordítható valahogy, így valószínűleg a halál is. Ma még nem teljesen tudjuk, hogy ezt hogyan lehet majd megvalósítani, de nagyon sokan hisznek abban, hogy meg lehet csinálni. Annak érdekében hogy a test újrainduljon, biológiai és kémiai úton újra életet lehet lehelni belé.

Az Open Biology nevű szaklapban nemrég közzétettek egy részletes, és igen alapos tanulmányt, melyben leírják, hogy egyes sejtek, különösképpen az őssejtek képesek nagyon hosszú időn át aktívan jelen lenni élő sejtekként a szervezetben, még a halál beállta után is. A szívleállást követően még a sejtosztódási folyamatok sem állnak meg, és szaporodni, sokasodni is képesek.

Sőt, a legújabb mérések szerint még bizonyos esetben meg is nő ezen sejtek aktivitása, mintha valamiféle titokzatos folyamat játszódna le a halált követően az emberi testben.

Egyesek szerint ez a folyamat nem más, mint az a folyamat, amikor a szervezet felkészül arra, hogy a benne lakozó lélek elhagyja azt. Mások szerint azonban tisztán biológiai alapú folyamatokról van szó, azonban ha rájövünk a hatásmechanizmusra, ezt saját magunk előnyére fordíthatjuk, és a halált megfordíthatjuk

A tudósok rábukkantak egy folyamatra, amit géntranszportációnak hívnak. Ez a folyamat még jóval a halál után is zajlik, noha senki sem tudja az okát. Annyi bizonyos, hogy a különböző fajtájú sejtek különbözőképp reagálnak a gazdatest, vagyis a szervezet leállására, és sokuk még rengeteg ideig küzd az életben maradásért.

A jövőben, ha rájövünk, hogyan lehetne újra életet lehelni egy emberbe, és ezeket a folyamatokat felerősíteni, akkor visszafordítható lesz a halál is.

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap