Drámai hír érkezett: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Damu Rolandról! Szörnyű hír érkezett!

Drámai hír érkezett: Sajnos megtörtént az elképzelhetetlen! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Damu Rolandról! Szörnyű hír érkezett!


Sokan meglepődtek, amikor szeptemberben Damu Roland az internet népéhez fordult segítségért, mondván, nagyon beteg, egész nap az ágyat nyomja, így viszont nem tud dolgozni (a betegsége előtt kőműves segédmunkásként tevékenykedett), de hát azért csak meg kéne élnie valamiből, mert bizony a számlákat neki is be kell fizetnie.

„Ha tudsz, akkor segíts, légy szíves!” – Ismét a követőitől kuncsorog pénzért Damu Roland

Damu a Facebookon megosztott videójában elárulta, bármennyire is szeretne újra dolgozni menni, tüdőgyulladással, kétoldali mellhártyagyulladással, valamint gégegyulladással küzd, ezért többször is összefogást kért támogatóitól: magyarán pénz kért, utalást várt a megadott számlaszámra.

A furcsa jelenség háttere (nevezetesen azt, hogy Roland mit várt az akár teljesen ismeretlen netezőktől) természetesen Jakupcsek Gabriellát is nagyon érdekelte, ezért fel is tette a kérdést a színésznek. Damu a beszélgetés ezen pontján egy rejtélyes, de mindenképpen aggasztó utalást tett az egészségi állapotára:

„Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj” – hangzott Roland baljós megfogalmazása.

A picit furcsa hangulatú beszélgetés végén a színész arra is utalt, hogy 5,5 éves lánya, Maja nem is az övé.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS