Agyvérzést kapott az ismert mulatós sztár! A rajongók összetörtek a hír hallatán! Ilyen állapotban van jelenleg:

Agyvérzést kapott az ismert mulatós sztár! A rajongók összetörtek a hír hallatán! Ilyen állapotban van jelenleg:


Mindkét eset után kórházba került, de ma már visszább vett a mulatozásból, nem vállal annyi fellépést sem, illetve szakít elég időt a pihenésre is.

Sláger Tibó sokáig túlhajszolta magát, már ami a fellépéseket és az éjszakázásokat illeti, ám az élet több komoly figyelmeztetést küldött a zenésznek: tizenegy évvel ezelőtt esett át első, majd négy évvel később a második agyvérzésén.

– Szlovákiában voltunk egy szombati napon fellépésen, a vasárnap pihenőnap lett volna, de erős fejfájás gyötört, ami hétfőig sem enyhült. A feleségemnek telefonon jeleztem a problémámat, ő mondta el utólag, hogy nem teljesen értette, mit beszélek, mert összefüggéstelenek voltak a szavaim – idézte fel a zenész.

A feleségem, Mónika hazasietett, majd azonnal mentőt hívott hozzám, akik kórházba szállítottak. A vizsgálatok kimutatták, hogy elég súlyos agyvérzésem van, mert a harmadik rög is elindult az agyamban.

„Később derült ki, hogy a beszédközpontom zavarodott meg, azért nem volt érthető a beszédem. Mindenki rácsodálkozott, hogy megúsztam károsodás nélkül, mert sokan lebénulnak. Az intenzív osztályon a lelkiismeretes orvosok és ápolók komolyan elláttak, így viszonylag hamar felépültem, nagyjából egy hét után hazaengedtek. A hitem is segített a gyógyulásomban, tudtam, hogy nem halhatok meg. Fel sem tudtam fogni, mi történik. Persze, korábban már hallottam róla, hogy a leggyakrabban előforduló betegségek közé sorolják, és halállal is végződhet” – vallotta be a mulatós sztár.

Sláger Tibó mindezek ellenére még ekkor nem vette teljesen komolyan a történteket, ám négy évre rá újabb agyvérzést kapott.

Sajnos, ez már nem múlt el teljesen nyom nélkül. Időnként emlékezetkiesésem van, néha izzadok, de nem komoly. Korábban voltak vérnyomásproblémáim, egyúttal ezt is beállították. Közel két hetet tartottak bent a kórházban, de azóta teljesen egészséges vagyok

– mondta Tibó, aki akkor megfogadta az orvosok tanácsát, és azóta jelentősen visszavett a lendületből: már meggondolja, egy nap mennyi fellépést válla, továbbá elég időt szakít a pihenésre is.

A címlapfotó illusztráció

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap