Rossz hírek érkeztek! Két zenészt is kórházban kell ápolni! Kóbor Jánost és Bunyós Pityut is legyűrte a vírus! Ilyen állapotban vannak jelenleg:

Rossz hírek érkeztek! Két zenészt is kórházban kell ápolni! Kóbor Jánost és Bunyós Pityut is legyűrte a vírus! Ilyen állapotban vannak jelenleg:


Rossz hír: kórházba került Kóbor János – tudta meg a Blikk.

Az Omega legendás frontembere lapunk információja szerint pár napja már betegeskedett, programot is le kellett mondania, majd a felesége unszolására befeküdt egy klinikára.

– Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia.

A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.

– Pár napja lett rosszul, és ugyan ő nem veszi komolyan az ilyesmit, nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott – mesélte lapunknak egy, a családhoz közel álló barát. – Azt mondta, nem szabad várni, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak.

Azt nem árulták el, mit találtak az orvosok, így nem csoda, hogy aggódnak a barátok a zenész egészsége miatt, ugyanis Kóbor korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

– Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom – nyilatkozta tavaly lapunknak Kóbor, aki nem híve az oltásoknak, ám a járvány az elmúlt hetekben ismét felerősödött, a betegséggel kapcsolatos számok folyamatosan emelkednek, a fertőzés egyre gyorsabban terjed, a nyolcadik ikszet taposó zenész pedig a kora miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít.

A zenészvilág tehát ismét az egyik ikonjáért aggódik, hiszen még nincs egy éve, hogy egy másik közkedvelt, idős művész, Balázs Fecó is a súlyos betegség áldozata lett. A Korál legendája – Kóborhoz hasonlóan – maga ment kórházba, mert rosszul érezte magát és aggódott a koronavírus miatt, ám hiába a gondos ápolás, az állapota folyamatosan romlott és a szervezete végül feladta a harcot.

Kerestük Kóbort és a feleségét, Zsókát is, ám eddig nem értük utol őket. Molnár György, az Omega gitárosa azonban megerősítette lapunknak a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

– Rosszul volt, ezért bevitték. Csütörtökön beszéltem vele, akkor már bízott benne, hogy hamarosan otthon gyógyulhat tovább. A lényeg, nem temetünk senkit! – szögezte le az Elefánt becenevű zenész.

Bunyós Pityut is kiütötte a koronavírus Ami a ringben az ellenfeleknek nem sikerült, a betegség véghezvitte: padlóra küldte a koronavírus Bunyós Pityut!

A mulatós sztárt kórházban ápolják, nincs jó állapotban, úgy tudjuk, az egykorin ökölvívó legalább egy hete szenved már a betegségtől. Pityut telefonon sikerült elérni és megerősítette az információinkat, elgyötört hangon ért megértést és türelmet.

– Beteg vagyok, nagyon nem érzem most jól magam. Kórházban ápolnak, remélem, jövő héten egy kicsit bővebben is beszámolhatok az állapotomról – mondta alig érthetően a telefonba Bunyós Pityu, akiért a barátok és a család is nagyon aggódik, szeretett felesége és fia is nagyon várja haza az egykori sportolót.

A mátészalkai énekes nehéz időszakon van túl, mert nemrég vesztette el édesanyját, úgy tudjuk, ő is a világszerte terjedő betegség áldozata lett.

"Drága anyukámmal nemrég még így énekelgettünk a kis falumban... Nagyon hiányzik, de emléke és közös nótázásaink örökre megmaradnak a szívemben" – írta egy hónappal ezelőtt fájó szívvel a mulatós-sztár.

Rájár a rúd a szakmára, nemcsak Pityu, de a harmonikás Márió is csak a napokban térhetett haza a kórházból a fertőzés után.

"Szeretnék köszönetet mondani az ajkai Magyar Imre Kórház COVID-osztálya minden orvosának, ápolónőknek, ápolóknak, segédápolóknak, takarító személyzetének és minden dolgozójának azt az irántam tanúsított gondoskodást, hozzáállást és szeretetet amit a kórházban eltöltött idő alatt kaptam" – írta Facebook-oldalán a zenész.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS