Gyász! Felfoghatatlan tragédia! Már csak a holttestét sikerült megtalálni, a hetekkel ezelőtt eltűnt Klein Lászlónak! Döbbenet ami történt!

Gyász! Felfoghatatlan tragédia! Már csak a holttestét sikerült megtalálni, a hetekkel ezelőtt eltűnt Klein Lászlónak! Döbbenet ami történt!A BRFK sajtóosztálya szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ELTE kutatójának halálát és annak körülményeit.

Megtalálták Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának a holttestét a Dunában, a Kopaszi-gátnál – tudta meg a 24.hu. A Blikk is megírta, hogy a 47 éves kutató még október 28-án tűnt el, amikor is elhagyta a budapesti munkahelyét, s azóta ismeretlen helyen tartózkodott.

Kleinnek az ELTE kutatójaként a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt a kutatási területe, emellett alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavág sorozatnak, de írásai jelentek meg többek közt a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

A BRFK sajtóosztálya szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
loading...

AKTUÁLIS