Gyászol az ország! Elhunyt a csodálatos magyar színésznő! Felfoghatatlan tragédia! Búcsúznak tőle a magyar hírességek!

Gyászol az ország! Elhunyt a csodálatos magyar színésznő! Felfoghatatlan tragédia! Búcsúznak tőle a magyar hírességek!


Budapest - Fájó szívvel búcsúzik a magyar közélet és művészvilág Csűrös Karolától. A színészlegenda november 6-án töltötte be a 85. életévét, de a hónap végére magához hívták az égiek. A Szomszédok Etusának halálhíre mélyen megrendítette a hírességeket, akik közösségi oldalaikon búcsúznak tőle.

Ahogy a Blikk is megírta, a Madách Színház szerdai Facebook-posztjában közölte a szomorú hírt, hogy a színészlegenda hosszan tartó küzdelem és visszavonulás után elhunyt. Alig pár perccel a gyászhír után Csűrös Karolára emlékező posztok lepték el a közösségi médiát: színészek, politikusok emlékeznek meg a Szomszédok Etusáról.

Isten Önnel, Etus
- kezdte posztját a népszerű televíziós, Vujity Tvrtko, aki az elsők között írta meg búcsúgondolatait:

Messze több volt, mint Etus a Szomszédokból. Tucatnyi játékfilmben és tévéfilmben szerepelt, a színpadon komoly és bohókás szerepekben is brillírozott, szinkronszerepeinek száma szinte megszámlálhatatlan. Mégis, az emberek többsége talán a Szomszédok-teleregény bölcselkedő <> zárta a szívébe. Alakításaira az aprólékos kidolgozottság és a végtelen színészi alázat, megjelenésére elegancia és méltóság volt jellemző. Egy nagy generáció hatalmas egyénisége, életünk fontos része hagyott itt minket. Isten nyugosztalja, Drága Művésznő!



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap