Kóbor János nagy súlyos állapotban van! Ez az utolsó kívánsága:

Kóbor János nagy súlyos állapotban van! Ez az utolsó kívánsága:


Kiderült, hogy már kórházba kerülése előtt kikötötte, mit, illetve mit ne osszanak meg az állapotával kapcsolatban. Menedzsere a Borsnak nyilatkozott, elmondva, Kóbor családja és barátai következetesen tartják távol magukat a nyilvánosságtól. Kóbor Jánost a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelik, a kiszivárgott információk alapján elég súlyos állapotban van a 78 éves énekes.

Menedzsere, Trunkos András hozzátette: még a kórház előtt leültek beszélni, és Mecky közölte vele, hogy nem szeretné, ha bármi is kitudódna arról, éppen milyen állapotban van. Azt is elárulta, mi miatt döntött így az Omega énekese:

„Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk” –jelentette ki menedzsere.

Nagyon sokan aggódnak és imádkoznak érte, nem csak a rajongók, de a művészvilág is. Ráadásul a világhírű Scorpions zenekar frontembere is üzent neki egy videón keresztül. Ez hatalmas erőt adott a családnak, amikor megmutatták nekik, mert tudják, hogy szinte az egész világ Meckyért imádkozik. Trunkos András szerint folyamatosan érkeznek a telefonhívások, üzenetek Dél-Amerikából, sőt, Afrikából is.

„Megállás nélkül csörög a telefon, világsztárok is érdeklődnek Mecky állapotáról” – jegyezte meg.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap