Rettenetes tragédia! Kigyulladt egy busz, amin 52-en utaztak! Meghaltak minimum 45-en, köztük gyerekek! ITT vannak a megdöbbentő részletek:

Rettenetes tragédia! Kigyulladt egy busz, amin 52-en utaztak! Meghaltak minimum 45-en, köztük gyerekek! ITT vannak a megdöbbentő részletek:

52-en voltak a buszon, hét sérültet kórházba vittek, az állapotuk nem súlyos.

Legalább negyvenöten meghaltak, amikor kigyulladt egy észak-macedóniai turistabusz Bulgáriában, a Szófiát Blagoevgraddal összekötő autópályán – írja a Reuters alapján a Telex. Gyermekek is vannak az áldozatok között.

A tragédia kedden kora hajnalban, helyi idő szerint 2 óra körül történt. Azt még vizsgálják, hogy a tüzet megelőzte-e baleset, avagy haladás közben gyulladt ki a busz.

Az áldozatok többsége észak-macedón állampolgár – erősítette meg a BTV televíziónak a balkáni ország szófiai nagykövetsége. Az MTI szerint ötvenketten voltak a buszon, hét sérültet kórházba vittek, az állapotuk nem súlyos.


Diana Ruszinova közlekedési szakember szerint az érintett autópálya-szakasszal korábban több gond volt, egész nyáron át kátyúkat javítottak rajta a munkások. Ettől függetlenül korai lenne az út állapotában keresni az okokat.

Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök részvétet nyilvánította az áldozatok hozzátartozóinak.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap