Ma találtam egy táskát tele mindenféle holmival! Gondoltam beviszem a rendőrségre és leadom! NA ekkor kaptam egy óriási meglepetést! Ezek után soha többé nem viszek be semmit...Figyeljetek!

Ma találtam egy táskát tele mindenféle holmival! Gondoltam beviszem a rendőrségre és leadom! NA ekkor kaptam egy óriási meglepetést! Ezek után soha többé nem viszek be semmit...Figyeljetek!


Találtam 2 darab táskát egy utca kereszteződésben.A szolgálatban lévő rendőrök azt mondták, hogy ők így nem vehetik át, be kell vinnem a kerületi kapitányságra. (nincsen panaszom a rendőreivel szemben, viszont az V. kerületi rendőrkapitányságra küldtek, miközben ez a VII kerülethez tartozott volna…)

Bevittem, az irataim leellenőrizték, nem vagyok kőrözés alatt. ( juhú, bár ezt tudtam.) kb 1-1,5 óra alatt mindent jegyzőkönyveztek, amit a végén alá kellett írnom.A táskákban vonatjegyek, könyvtári papírok, vonatjegyek, európai jogosítvány volt.Ezek után elnézést kérek a külföldiektől, és a rend őreitől, de nem viszek be több talált cuccot a rendőrségre, mert ennyi időt nem ér meg nekem.Sem pénz, sem telefon, sem egyéb értékes dolog nem volt a 2 táskában, nekem, és a rendőröknek mégis 1,5 óra volt, mire mindent le papíroztak. (nekik valószínűleg még további órák, mire pl a jogsit lekeresték, vagy bármit.) ezek után, tudom ajánlani mindenkinek, aki talál bármi táskát a földön, keressen iratokat benne, ha nem magyar az illető, nincs facebookon, akkor felejtse ott valami forgalmasabb helyen, sok időt spórol magának, és kb ugyanannyi esély van rá, hogy visszajut a gazdához, mint így.A szolgálatban lévők kedvesek, rendesek voltak, jókat nevettünk a talált holmikon, csak az ünneplésre szánt időm szállt el. :-/

Ajánlom bárkinek, aki talál iratokat, táskát, bármit, hagyja egy bank, templom, rendőrautó mellett, így időt spórol magának, és lehet, hogy visszajutnak az iratok a jogos tulajdonoshoz.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap