Teljesen összetörten, zokogva jelentette be a felesége: Hajnalban legyőzte a betegség a népszerű színészt!

Teljesen összetörten, zokogva jelentette be a felesége: Hajnalban legyőzte a betegség a népszerű színészt!Hosszan tartó betegség után elhunyt a népszerű színész.

81 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Bernard Holley színész, aki a Doctor Who-ban és a Z-cars-ban is szerepelt. Halálhírét összetört felesége jelentette be.


A pályáját 1966-ban kezdte, és már a következő évben megkapta az első komolyabb szerepét a Z Cars című krimisorozatban, ahol végül közel 300 epizódban játszott.

Két karaktert is alakított a Doctor Who-ban, miközben a Jackanoryban ő volt az egyik mesélő, a The Gentle Touch, a Taggart felügyelő és az Eureka után pedig megfordult a britek több kedvelt szappanoperájában is: a kétezres évek elején a Hollyoaksban és az EastEndersben tűnt fel, újabban a Baleseti sebészetben és a Doktorokban láthattuk.

A közösségi oldalakat elárasztották a részvétnyilvánítások. Az egyik rajongó szerint "neki volt a legszebb hangja a világon", mások a sorozatokban nyújtott alakításait méltatták.

- írja a Bors

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap