A pár örökbe fogad egy 5 évest gyermeket, akit senki sem akar – a kislány legelső szava új édesanyjához szívszaggató

A pár örökbe fogad egy 5 évest gyermeket, akit senki sem akar – a kislány legelső szava új édesanyjához szívszaggató


Audrey Shook és férje, Brent még a középiskolában ismerkedtek meg, és kapcsolatuk azóta is erős lábakon áll. 21 évesen összeházasodtak, és hamarosan már gyermeket vártak.

Ma már öt gyermekük van, és imádják mindannyiukat! Amikor azonban meglátták a kis Lucy képét egy internetes weboldalon, azonnal tudták, hogy a kislány egyetlen esélye, ha örökbe fogadják! A down szindrómás kislányt senki sem akarta befogadni, és hat évig élt egy gyermekotthonban, Kína területén. A Shook család úgy döntött, megváltoztatják ennek a kislánynak a végzetét, mert ha nem fogadják örökbe, valószínűleg arra van ítélve, hogy egész életét otthonokban élje le. Miután letudták a nem kevés adminisztrációt, végre eljött a nap, és kimehettek a kislány elé a houstoni repülőtérre, hogy végre karjukba zárhassák őt.

A filmben láthatjuk az édesanyát Audrey és a kislányt Lucyt. Nagyon megható ez a találkozás. Audrey ezt mondta neki: – Helló én vagyok az anyukád. Lucy pedig erre csak ennyit mondott: – Anya! Aztán Audrey felkapta a kislányt, és innentől elválaszthatatlanok lettek!

Az alábbi felvételen megnézheted az érzelmes pillanatot, amikor az anya találkozik a gyermekkel. Nem bírtuk könnyek nélkül végignézni ezt a gyönyörű pillanatot:



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap