Borzalmas tragédiáról érkezett hír! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a mindössze 5 éves Zsaklin szerda reggel elhunyt! Hiába volt a rengeteg segítség... - Nyugodj Békében Drága Angyal! Őszinte Részvétünk a családnak!

Borzalmas tragédiáról érkezett hír! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy a mindössze 5 éves Zsaklin szerda reggel elhunyt! Hiába volt a rengeteg segítség... - Nyugodj Békében Drága Angyal! Őszinte Részvétünk a családnak!


Mint a Ripost megírta, elképesztő összefogás indult az ötéves magyar kislány, Zsaklin és családja támogatásához. A gyermeknél súlyos betegséget diagnosztizáltak azután, hogy fájlalta a lábát, majd egyre gyengébb lett, végül pedig enni sem tudott már. A vizsgálatok kimutatták, hogy a kislány leukémiás.



Azonnal megkezdték a szükséges kezeléseket, a lány több kemoterápiát is kapott. Szervezete nagyon legyengült, folyamatos kórházi ápolásra szorult és minden korábbinál nagyobb szüksége volt szülei szerető támogatására, így a kamionsofőrként dolgozó édesapa kénytelen volt feladni a munkáját, hogy gyermekével lehessen. Zsaklin történetét megosztották a Facebookon és egy külön csoportot is létrehoztak a kislány támogatására. Rövid időn belül rengeteg emberhez eljutott a gyermek története, sokan nyújtottak önzetlen támogatást, ebben a Tündérkör alapítvány is segédkezett.

Zsaklin szervezete feladta a harcot
Az alapítvány nemrég még arról írt, hogy Zsaklin egy hónap után kikerült az intenzívről a kórházi osztályra. Végre felcsillant a remény a gyógyulásra, ám szerdán lesújtó hír érkezett: a kislány meghalt. Úgy tudni, néhány napja a gyermeknek sürgős vérátömlesztésre volt szüksége, amihez véradók segítségét kérték. Aki tudott, segített, ám végül a kislány szervezete feladta a harcot a betegséggel szemben.



A gyermeknek létrehozott zárt csoportot elárasztották a részvétnyilvánító üzenetek azután, hogy szerda délelőtt felkerült az első mécseses fotó Zsaklin emlékére. Több százan írtak kommentet.

Drága kicsi szív Zsaklinka, a mennyben vagy az angyalokkal, és a legfényesebb csillaga vagy az égnek. Az angyalok őrizzék örök álmod, kicsi hercegnő

– fogalmazott egy kommentelő.

„Drága kicsi hercegnőnk.... Drága Zsáklinunk, az angyalok vigyázzanak rád! Legyen puha rajtad a föld. A fájdalmunk sohasem szűnik meg! Az angyalok őrizzék álmod, drága kicsi ZSÁKLIN hercegnő" - írta egy családtag.

Hősként küzdöttél, de most az angyalokkal játszol odafent, már te is angyalka vagy, az egyik legszebb kis angyalka, nyugodjál békében

– búcsúzott egy másik kommentelő.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap