Kitört a háború! Oroszország megtámadta Ukrajnát! Bombák csapódtak be! Döbbenetes felvételek!

Kitört a háború! Oroszország megtámadta Ukrajnát! Bombák csapódtak be! Döbbenetes felvételek!


Kiadta Putyin a támadási parancsot Ukrajna ellen: az orosz hadsereg tüzet nyitott Ukrajnára. Több nagyváros, illetve azok vonzáskörzete is tűz alá került, a közösségi médián keresztül sorra jönnek ki a felvételek.

Oroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen: csütörtökön kora reggel a fővárosból, Kijevből és több ukrán nagyvárosból számoltak be helybeliek arról, hogy robbanásokat hallottak.

Az UNIAN hírügynökség jelentése szerint legalább négy robbanás történt a kelet-ukrajnai Kramatorszkban, egy erőteljes robbanás a déli országrészben lévő Odesszában, továbbá a keleti országrészben Harkivban és az Azovi-tenger partján fekvő Bergyanszkban. Közben a Donyec-medencei frontvonalon a szakadárok erőteljes tüzérségi tűz alá vették az ukrán fegyveres erők állásait.

A fővárosban, Kijevben a Boriszpil nemzetközi repülőtér felől hallottak szemtanúk robbanást, illetve a Dnyeper folyó balpartján lévő kerületekben.

Az Ukrajnát ért orosz támadás Fehéroroszországból, Oroszországból és a Moszkva által önkényesen elcsatolt Krím félszigetről indult - közölte csütörtökön az ukrán határőrszolgálat.

A határmenti ellenőrzőpontokat tüzérséggel, nehézfegyverekkel és kézi lőfegyverekkel támadják öt régióban, Luhanszk, Szumi, Harkiv, Csernyihiv és Zsitomir megyékben, valamint a Krím-félsziget felől.

Ezen a videón rakéták csapódnak be Dnyipróba, amely a Dnyeper folyó partján található.



Mariupolt légitámadában erősen bombázzák:



Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap