Egy 80 éves bácsika az ukrán katonák elé állt, majd kinyitotta a táskáját – ami ezután történt arra senki nem volt felkészülve!

Egy 80 éves bácsika az ukrán katonák elé állt, majd kinyitotta a táskáját – ami ezután történt arra senki nem volt felkészülve!

Egy 80 éves bácsika az ukrán katonák elé állt, majd kinyitotta a táskáját – ami ezután történt arra senki nem volt felkészülve! Az egykori ukrán First Lady szívmelengető fotót osztott meg egy 80 éves férfiról, aki “pólókkal, fogkefével és szendvicsekkel” teli bőröndöt cipel, és készen áll, hogy bevonuljon a polgári hadseregbe, hogy “küzdjön az unokáiért”

Kateryna Juscsenko volt ukrán first lady posztolta a fotót a Twitteren Azt mondta, hogy egy 80 éves nagypapa jelentkezett, hogy bevonuljon a hadseregbe Volt nála egy bőrönd, tele pólókkal, alsónadrágokkal, szendvicsekkel és fogkefével „Azt mondta, hogy az unokáiért csinálja” – írta mellé Juscsenko Az Ukrajnából pénteken a halálról és a pusztításról készült szívszorító képek között szerepelt egy félelmetes fotó, amelyet Kateryna Juscsenko volt First Lady osztott meg, egy 80 éves férfiról, aki bevonul a hadseregbe, hogy unokáiért harcoljon.

„Valaki közzétett egy fényképet erről a 80 éves férfiról, aki megjelent, hogy csatlakozzon a hadsereghez, és egy kis táskát cipeljen 2 pólóval, egy extra nadrágot, egy fogkefét és néhány szendvicset ebédre. Azt mondta, hogy az unokáiért csinálja Nem világos, hol készült a fénykép, de pénteken vírus terjedt el világszerte miután Oroszország megtámadta Ukrajnát.


A civilek országszerte fegyvert ragadnak Putyin csapatai ellen.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap