Legyőzte a rákot, majd 2022.02.22-én 02:22-kor megszületett a kislánya: „Ő egy igazi csoda baba” - EZT a különleges nevet kapta: - Jó egészséget kívánunk!

Legyőzte a rákot, majd 2022.02.22-én 02:22-kor megszületett a kislánya: „Ő egy igazi csoda baba” - EZT a különleges nevet kapta: - Jó egészséget kívánunk!


Aberli Spear legyőzte a rákot, és akkor jött rá, hogy léteznek csodák, amikor teherbe esett. Az Univerzum egészen biztosan üzenni akart neki, hiszen a fiatal nő 2022.02.22-én 02.22-kor szült.

Legyőzte a rákot, majd 2022.02.22-én 02:22-kor megszületett a kislánya: „Ő egy igazi csoda baba”

Aberli számos kezelésen esett át amíg felgyógyult a rákból, éppen ezért a szakértők szerint nem sok esélye volt rá, hogy teherbe essen.

Aberli és férje számára a 2022. február 22 életük legszebb napja volt, hiszen ekkor született meg a kislányuk, Judah Grace. A kicsi pontosan 02.22-kor született, és ráadásul a szülőszoba 2-es számú volt.

“A mai nap rendkívül különleges, megszületett a kislányunk, és minden a 2-es szám bűvöletében zajlott” – mesélte Aberli.

Az újdonsült anyuka szerencsésen leküzdötte a rák egy ritka formáját, a Hodgkin-limfómát. Ez a típusú nyirokrendszeri rák megakadályozza, hogy a szervezet meg tudjon küzdeni a különböző fertőzésekkel. Aberli olyan kezeléseken esett át, amelyek csökkentették a nő esélyeit arra, hogy anya legyen, de férjével Hankkal együtt soha nem adták fel.

Imái azonban meghallgatásra találtak, és Aberli minden nehézség ellenére anya lett. A család szimbolikus nevet választott a kislánynak: Judah imádságot jelent, a Grace pedig isteni kegyelmet.

“„Ő egy igazi csoda baba” – mondta a kislány édesanyja.

Aberli Spear hat évig küzdött a rákkal, és 2020-ban gyógyultnak nyilvánították.

“Judah arra emlékeztet minket, hogy vannak jó dolgok az életben. Isten betartotta az ígéretét, és megmutatta, hogy a közösségi ima csodákra képes” – tette hozzá a boldog anya.



Mit jelent a 22.02.2022-es dátum? A numerológusok szerint a 222-es szám azt jelenti, hogy a megfelelő időben, a megfelelő helyen, a megfelelő úton jársz. A 2-es szám a társadalmi és családi életre való összpontosítást jelzi. Együttérzést és gondoskodást hoz az életedbe, olyan tulajdonságokkal ruház fel, amelyek segítenek érvényesülni minden területen.

222 a szeretet üzenetét is magában hordozza. Ha párkapcsolatban élsz, ez a szám azt jelzi, hogy keményen meg kell dolgozz azért, hogy tartós legyen. A kapcsolatok elkötelezettséget és odaadást igényelnek, a 222 pedig annak a jele, hogy meg kell küzdeni a harmóniáért.

A 222 az angyalok üzenete: “Nem számít milyen negatív élményeken mész keresztül, könnyen felülkerekedsz rajtuk, és rád talál az örök boldogság”.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap