Ezekben a pillanatokban kísérik utolsó útjára Damu Rolandot! A család elképesztő döntésén mindenki elképedt! EZT nézzétek:

Ezekben a pillanatokban kísérik utolsó útjára Damu Rolandot! A család elképesztő döntésén mindenki elképedt! EZT nézzétek:

Családi viszályok után ma végső nyugalomra helyezik Damu Rolandot.

A színész még tavaly, december 27-én hunyt el koronavírusban, 47 évesen. A temetésére még csak ma kerül sor a Farkasréti temetőben, mivel a család sokáig nem tudott róla megegyezni.

A mai temetést végül a színész édesapja szervezte meg, ami Damu nagynénje szerint - aki felnevelte őt - ellentétes az elhunyt végakaratával. A temetést Éva néni kezdte el szervezni, de az édesapa feljelentette őt a rendőrségen, mondván, hogy az ő joga a saját fia gyászszertartását megszervezni. Így végül valóban ő intézkedett.

Damu Rolandot a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra, délután két órakor. A család senkit nem enged a ravatalozó közelébe.

A szertartás délután kettőkor elkezdődött, szűk körben emlékeztek meg a gyászolók Damu életéről, munkásságáról, színészi pályájáról. Felcsendült A Csend beszél tovább című Republic dal, ezzel vesznek végső búcsút Damu Rolandtól.

A család szerény, csendes temetést szervezett, a szertartáson a korábbi, családi összekülönbözéseknek semmi nyoma.




Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap