Gyászba borult az ország! Újabb legendáját vesztette el a magyar sport! Nyugodjon Békében!

Gyászba borult az ország! Újabb legendáját vesztette el a magyar sport! Nyugodjon Békében!


A BFC Siófok hivatalos oldalán tudatta a megrázó gyászhírt. 64 évesen meghalt Olajos Sándor a Siófoki Bányász SE korábbi kiváló játékosa, a klub igazi legendája.

"Ma reggel újabb tragikus hír rázta meg klubunkat: 64 éves korában elhunyt Olajos Sándor, a Siófoki Bányász SE korábbi kiváló játékosa.

Olajos Sándor igazi legendája a siófoki labdarúgásnak: tagja volt az 1984-es MNK győztes csapatnak, részese volt az első NB I-be való feljutásnak, és beválogatták az 1989-es hollandiai FIFA Futsal Világbajnokságon szerepelt magyar válogatottba.

A Siófoki Bányász SE felnőtt csapatának mezében Ő futott ki legtöbbször a zöld gyepre az NB I-ben, és a legtöbbször volt Ő a csapatkapitány.

Mint játékos, mint ember is rengeteget tett a klubért, a csapatért, játékostársaiért, igazi vezéregyéniség volt a pályán és a pályán kívül is. A mérkőzéseken nem ismert elvesztett labdát, keménysége és küzdeni akarása azonban a pályán kívül tiszteletreméltó emberi tulajdonságokkal párosult: roppant barátságos, segítőkész és szerény volt.

Klubunk őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak, volt csapattársaknak, barátoknak.
Emléked örökké megőrizzük, nyugodj békében Sanyi!" -írták búcsújukban.Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap