Mága Zoltán olyan elképesztő dolgot tett, amin többen is sírva fakadtak! Nehéz szavakat találni erre!

Mága Zoltán olyan elképesztő dolgot tett, amin többen is sírva fakadtak! Nehéz szavakat találni erre!


Egyszerre két ember gyógyítását segítő, BTL fizioterápiás kezelésekhez használatos orvosi műszert adományozott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának Mága Zoltán hegedűművész, melyet Prof. Dr. Wikonkál Norbert főigazgató és Prof. Dr. Sandra Sándor a Járóbeteg Szakrendelő Intézet, Reumatológia Szakrendelő rendelésvezető főorvosa vett át az egészségügyi intézmény nevében.



A kórház főigazgatója és rendelésvezető főorvosa megköszönve a nagylelkű adományt, elmondta, hogy Mága Zoltán, amikor a Honvédkórházban járt, akkor hallotta, hogy szükség lenne ilyen készülékre. Nem kellett kérni a művész urat, hogy segítsen, önként ajánlotta fel, hogy egy ilyen készüléket ajándékoz az Intézetnek. Prof. Dr. Sandra Sándor kiemelte, hogy a felajánlástól többen meghatódtak és voltak olyan kollégák is, akik sírtak örömökben, mert az ő munkájukat könnyíti meg a művész úr ezzel a készülékkel. Prof. Dr. Wikonkál Norbert főigazgató úr külön is megköszönte a Liszt Ferenc-díjas hegedűművésznek a példamutató hozzáállását, amit a Honvéd Kórház irányába tanúsít, hogy a koncertjegyektől a különböző adományokig folyamatosan támogatja az egészségügyet.

Mága Zoltán az orvosi műszer átadásakor megemlítette, hogy harmadszorra indítja útjára a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatát, melynek keretében elsősorban beteg és rászoruló gyermekeknek és kórházaknak nyújtanak segítséget, valamit köszönetüket és hálájukat szeretnék kifejezni az egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak a Covid-19 időszakában tanúsított áldozatos munkájukért.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap